SAHABAT2 SEPERJUANGAN

SAHABAT2 SEPERJUANGAN

Followers

Saturday, December 10, 2011

'MINAH' NI DI SURUH BERUNDUR AJE....

Wanita 2 umno dok sayang beno dengan perempuan ni...sampai bercium2 sakan lagi..ye lah kaki kipas banyak muncul di waktu seseorang tu di timpa musibah yg dicari sendiri.Ini mungkin hanya lakonan puak2 ni ,hanya mengaburi mata rakyat.Apa2 pun sharizat sudah buruk dimata rakyat Malaysia dan sekarah Tun Mahathir pun sudah menghalau minah NFC ni.Apa lagi nak tunggu...orang macam ni apa dia kisah pun..percaya lah tak kan berundurnya minah ni..


Tun Dr Mahathir Mohamad berkata Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil sewajarnya berundur daripada politik berhubung kontroversi projek ternakan lembu Pusat Fidlot Kebangsaan (NFC), yang dikaitkan dengan keluarganya, jika ia perlu bagi membantu partinya.

Bekas perdana menteri berkata, Ketua Wanita Umno (gambar) itu perlu meninggalkan sebelum “dihalau” keluar oleh partinya.

“Jika kita merasakan ia adalah penting demi parti, kita berundur. Ketika saya hendak berundur, saya tidak bertanya sesiapa.

“Saya berharap yang lain akan berbuat begitu. Jangan tunggu orang menghalau anda keluar. Ya, ukur baju di badan sendiri,” kata beliau ketika ditanya sama ada menteri bertaraf senator itu wajar berundur ekoran isu berkenaan.

Shahrizat, bekas Ahli Parlimen Lembah Pantai mendapat sokongan daripada kedua-dua sayap Pemuda dan Wanita Umno ketika perhimpunan agung tahunan minggu lalu selepas menafikan wujud salah guna kuasa dalam projek berkenaan yang menggunakan dana awam RM250 juta.

Bagaimanapun Ahli Parlimen Kinabatangan Datuk Bung Moktar Radin dua kali menggesa Shahrizat agar meletakkan jawatan.

Ketua Umno Cheras juga menggesa beliau berundur.

No comments:

Related Posts with Thumbnails