SAHABAT2 SEPERJUANGAN

SAHABAT2 SEPERJUANGAN

Followers

Saturday, October 10, 2009

SELAMAT BERTUGAS.....AJK DMP TAPAH.

Alhamdulillah,beberapa jam lagi ni dah nak mengundi, dah makin ramai petugas-petugas Pakatan Rakyat berada di Bagan Pinang untuk menganyang dan mengnyahkan BN yang terlalu angkuh dan selalu membuat kacau serta haru biru di setiap pilihanraya.

Ingin di sini aku mengucapkan Tahniah dan Syabas buat sahabat-sahabat AJK DMP Tapah yang selepas subuh tadi telah bertolak ke Bagan Pinang untuk menyahut seruan Jihad. Ketua Muslimat Tapah Puan Salmah Abdul Latif dan anaknya Rahimah telah pergi bertugas sejak hari khamis yang lalu.Subuh tadi tiga orang lagi AJK DMP Tapah telah bertolak ke Bagan Pinang iaitu Cik Norzaishida,Puan Halimah dan Puan Andika.

Kehadiran mereka adalah simbol kekuatan dan kejituan semangat jihad yang ada pada setiap AJK DMP Tapah,walau semuanya tidak dapat untuk bersama menjalankan tugas,namun kedatangan mereka sudah cukup menunjukkan komitmen yang kuat dan kukuh pada parti. Aku merasa terkilan tidak dapat bersama mereka disebabkan kesihatan yang tidak mengizinkan.Hanya doa dari kami semoga para petugas DMP Tapah terus cekal,beristiqamah dan menjaga keselamatan diri dengan baik.

SEMOGA KEMENANGAN AKAN BERSAMA KITA.....INSYAALLAH.

No comments:

Related Posts with Thumbnails